learn2grow Blog
learn2grow blog

Bezpečné Vánoce aneb aby vám data neodnesl čert

Vánoce se blíží a s nimi přichází i obvyklý předvánoční stres. Nakoupit dárky, napéct cukroví, koupit stromeček… Každý má před Vánocemi hlavu plnou radostí nebo starostí, které k nim zkrátka patří. A k tomu ten stres v práci! Konec roku, uzávěrky, vánoční akce… Každý se snaží všechno stihnout. Bohužel to mnohdy znamená větší míru nesoustředění a nepozornosti. A tím pádem také větší riziko incidentů z oblasti informační bezpečnosti. Co s tím? Připomeňte zaměstnancům správné bezpečnostní návyky.

Celý článek

Poznatky z behaviorální ekonomie pro HR

Dnes tolik populární analýza dat, které korporace chrlí každý den, nám dává nepředstavitelné možnosti náhledu do budoucna. Prediktivní analýza pomáhá odhalit příležitosti, souvislosti, trendy, někdy i nebezpečí. Ale ukazuje se, že smysluplně interpretovat data je mnohem složitější, než se zdá. Proč? Vstupme do krajiny lidského chování, kde platí nepsaná pravidla, která mnohdy popírají racionalitu a zdravý rozum.

Celý článek

Workshop: Jak uspět na JOB INTERVIEW

Další z úspěšné série workshopů proběhl na téma Job Interview. Účastníci si vyzkoušeli pohovor naživo a získali cennou zpětnou vazbu od zkušených konzultantů learn2grow. V případě zájmu o tento workshop nás kontaktujte, rádi Vám zašleme další termíny.

Celý článek